0
Domaći fudbal

JSL: Nastavak trke u dvoje, Zvezda i Partizan protiv gradskih rivala

Objavljeno: 29.03.14 u 10:54

S obzirom da su ove nedelje odigrani prvi mečevi polufinala Kupa Srbije čak četiri utakmice 21. kola Jelen Superlige zakazane su za nedelju odnosno runda je podjednako podeljena na oba dana vikenda.

4fc4cfd63756djsl

Crvena zvezda u subotu dočekuje starog dužnika, ekipu Voždovca u nameri da upiše 11. uzastopnu pobedu i tako sačuva vrh tabele. Javor će prvi trijumf u prolećnom delu sezone potražiti pred svojim navijačima u duelu sa Novim Pazarom koji je istakao ozbiljnu kandidaturu za plasman u Ligu Evrope posle tri vezane prvenstvene pobede. U duelima timova sa dna tabele Sloboda će u Užicu dočekati ekipu Rada, dok će Donji Srem u Pećincima ugostiti kragujevački Radnički.

Derbi kola će biti odigran u nedelju na Karaburmi gde OFK Beograd posle poraza od Jagodine u kup duelu dočekuje Partizan koji je posle uvodnog remija u Novom Pazaru nanizao četiri pobede. Ništa manje zanimljivo neće biti u Jagodini gde u goste dolazi trećeplasirani Čukarički. Napredak bodove osvaja uglavnom pod Bagdalom pa će Spartaku biti veoma teško da dođe čak i do boda, a neizvestan duel se očekuje i na Karađorđu pošto u Novi Sad stiže niški Radnički koji trenutno ima isti broj bodova kao i Vojvodina.

Jelen Superliga, 21. kolo

Subota, 29. mart:
14.30h Donji Srem – Radnički 1923
14.30h Javor – Novi Pazar
17.00h Sloboda – Rad
17.30h Crvena zvezda – Voždovac

Nedelja, 30. mart:
14.30h OFK Beograd – Partizan
17.00h Jagodina – Čukarički
17.00h Napredak – Spartak
19.00h Vojvodina – Radnički Niš

Rezultate utakmica svih fudbalskih, ali i liga u ostalim sportovima, možete da pronađete na našoj livescore stranici.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter