0
Evropske lige

Janković: Emocije sa strane, Verona je sad moj klub

Objavljeno: 29.03.14 u 09:07

Fudbaleri Verone ove sezone bili su verovatno najprijatnije iznenađenje Serije A, gde je srpski fudbaler Boško Janković imao zapaženu ulogu.

bosko-jankovic-verona

Verona je veći deo sezone bila veoma blizu mesta koje vodi u Evropu, ali je tim sa stadiona „Mark’Antonio Bentegodi“ ušao u lošu seriju od četiri poraza u nizu. Priliku da prekinu pad na tabeli imaće u nedelju protiv ekipe Đenove, za koju Jankovića vežu najlepše uspomene.

-Za Đenovu sam igrao pet godina i o tom klubu zaista mislim sve najbolje i uvek će imati posebno mesto u mom srcu. Ali, već sam igrao protiv njih zimus i bilo je emotivno, ali ću se potruditi da na emocije zaboravim tokom utakmice. Verona je sada moj klub i ona je iznad svega – rekao je Janković.

Verona je već pet kola bez pobede i Janković smatra da je vreme da se ta loša serija prekine.

-Igrali smo sjajno veći deo sezone, bili smo pravi tim, ali je u martu došlo do pada forme. U svakoj ekipi, a pogotovo u klubovima koji možda nisu toliko bogati kao drugi, dolazi do oscilacija u formi i nas je to pogodilo sada. Najvažnije od svega je da smo daleko od opasnosti, što ne znači da ćemo da se opuštamo. Uradićemo sve da u nedelju zabeležimo pobedu i da se onda možda podignemo na tabeli. Samo treba da povratimo duh koji smo imali najveći deo sezone – zaključio je Janković.

Verona trenutno zauzima desetu poziciju, dok je Đenova 13. Meč Verona – Đenova igra se u nedelju, 30. marta od 15h. U prvom duelu ove sezone, ‘grifoni’ su na svom stadionu slavili sa 2-0.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter