0
Evropske lige

Espanjol namučio Barsu, Mesi sa ‘kreča’ za tri boda (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.14 u 17:51

Fudbaleri Barselone pobedili su u gostima ekipu Espanjola rezultatom 1:0 (0:0) u prvom današnjem meču 31. kola Lige Primere.

Mesi vs Espanjol
FOTO: sport.es

Barsa se žestoko namučila da dođe do sva tri boda, a pobedonosni gol za goste postigao je Mesi sa bele tačke u 77. minutu. Prethodno je rukom u svom šesnaestercu igrao Lopez u vazdušnom duelu sa Nejmarom.

Barsa je do pobede mogla da dođe i znatno ranije, pošto su stopostotne šanse propustili Nejmar i Mesi, dok je Pike posle kornera pogodio prečku. Domaći su bili znatno opasniji u prvom delu igre, a najveća pretnja po Pintov gol bio je Serhio Garsija, ali je golman Barse sačuvao svoju mrežu.

Domaći su meč završili sa igračem manje pošto je u 83. minutu isključen golman Kasilja zbog igranja rukom van kaznenog prostora.

Ovim trijumfom, Katalonci su preuzeli vrh tabele sa dva boda više od Atletiko Madrida koji večeras od 20 sati gostuju u Bilbao. Real, koji u 22.00 dočekuje Rajo Valjekano ima pet bodova manje od Barse.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter