0
Evropske lige

Anćeloti ne gubi samopouzdanje

Objavljeno: 29.03.14 u 15:52

Dva vezana ligaška poraza, najpre od Barselone u Klasiku, a potom i od Sevilje na gostovanju u Andaluziji, prema rečima trenera madridskog Reala Karla Anćelotija nisu previše uzdrmala ekipu, ali da sada više ništa ne zavisi samo od njih.

karlo-anceloti-faca

„Nismo izgubili samopouzdanje jer porazi nisu došli zbog problema u našoj igri. Istina je da smo primili šest golova i da moramo da se skoncentrišemo kako ne bismo ponavljali skupe greške. Nismo se izgubili zbog dva poraza u četiri dana, ali sada više ne zavisimo samo od nas samih. Mislim da će se prvenstvo rešavati u poslednjem kolu i borićemo se do zadnje utakmice“ – rekao je Anćeloti u najavi večerašnjeg meča protiv Rajo Valjekana.

Istina Real bi već večeras mogao da se vrati na vrh tabele, ali bi za to moralo da se dese dva iznenađenja – da Espanjol u gradskom derbiju savlada Barselonu, a da madridski Atletiko bude poražen od Atletik Bilbaoa.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter