0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vulićević: Motivisani smo, moramo da diktiramo tempo 90 minuta

Objavljeno: 28.03.14 u 10:39

Desni bek Partizana Miroslav Vulićević očekuje teško gostovanje OFK Beogradu, ali ističe da je njegova ekipa izuzetno motivisana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nedeljni duel na Karaburmi od ogromnog je značaja za obe ekipe, jer Partizan juri Zvezdu u borbi za titulu, dok OFK Beograd nema nijednu pobedu ovog proleća i predstoji mu borba za opstanak.

“Romantičari imaju svoj motiv, njima su potrebni bodovi za opstanak. Sa druge strane, i nama su neophodni u trci za titulom. Mi moramo da odigramo kao u drugom poluvremenu meča sa Slobodom i neće biti problema. Partizan je tim koji može i mora da diktira tempo svih 90 minuta, imamo i motiva i kvaltieta za to. Jednostavno, u našoj igri ne sme da ima praznog hoda“, rekao je Vulićević i dodao da će dati sve od sebe da ostavi najbolji utisak kod navijača.

“Svako radi ono što najbolje ume. Ja samo činim ono što se od mene očekuje i zbog čega sam i doveden. Nije na meni da pričam o svojoj igri, navijači će dati sud. Svestan sam da mogu i moram još bolje, baš kao i ceo tim“, rekao je Vulićević, prenose Novosti.

Partizan će na Karaburmi biti bez trojice startera, pošto su pod suspenzijom Danko Lazović, Nikola Ninković i Branislav Trajković.

Meč OFK Beograd – Partizan na programu je u nedelju u 14.30.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter