2
TimeOut

Šakira uvela sankcije Pikeu

Objavljeno: 28.03.14 u 17:36

Pored razlike u godinama, Šakira i Pike su po još nekim detaljima mnogo drugačiji par od ostalih. Naime, oni uživaju u svom čudnom odnosu. Nedugo pošto je Pike svojoj lepšoj polovini zabranio da snima video spotove sa muškarcima, Kolumbijka je odlučila da uzvrati istom merom.

Shakira and Gerard basketball

Štoperu Barselone je do daljnjeg zabranjeno snimanje reklama sa manekenkama.

„I ja imam svoja pravila, ova medalja ima dve strane. Ni on ne sme da radi sa modelima“ izjavila je Šakira za portal Eonline.

Ovaj malo čudan odnos, pun pravila izgleda odgovora ovom skladnom dvojcu.

„Mi smo jedan od onih parova koji se međusobno, neprestano guše. Dobro je kada je vaš muškarac zaštitnički nastrojen. To je njegov posao, tako da zna kako se to radi“ objasnila je Šakira.

Sasvim je moguće da uzrok ovim zabranama leži u činjenici da su se njih dvoje upravo upoznali na snimanju njenog spota za pesmu Waka Waka, pa se pribojavaju da se takva situacija ne ponovi ali sa nekom drugom osobom.

„On je jako teritorijalan tip muškarca. Budući da mi je zabranio snimanje spotova s muškarcima i ja moram da napravim istu stvar. O tome smo u više navrata razgovarali i sviđa mi se to. Volim što me štiti i vrednuje na takav način, da neće da dopusti drugom muškarcu da mi dodiruje bedra“ zaključila je pevačica.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter