0
Evropske lige

Pejčinović u stroju sledeće nedelje

Objavljeno: 28.03.14 u 14:59

Srpski fudbaler i član Nice, Nemanja Pejčinović, završio je prvi deo rehabilitacije posle operacije u Minhenu i vratio se na francusku rivijeru.  26-godišnji defanzivac najavio je povratak ekipnim treninzima već od naredne nedelje, tako da bi, kao što je i predviđeno, mogao ponovo da zaigra u prvoj polovini aprila.

nemanja-pejcinovic

Vratio sam se u Nicu pred utakmicu sa Parizom. U Minhenu sam ostao duže kako bih prvi deo rehabilitacije radio pod doktorovim nadzorom. Od ponedeljka krećem da radim na kondiciji, a sa loptom sredinom sledeće nedelje“, rekao je srpski fudbaler.

Pejčinović je izrazio veliko zadovoljstvo načinom na koji je njegova povreda tretirana na klinici u Minhenu.

„Zadovoljan sam jer je oporavak prošao veoma dobro i što ću ubrzo, već od sledeće nedelje, biti na zelenoj površnini. Uslovi oporavka su bili fantastični, jedno lepo iskustvo koje ću pamtiti, jer je ovakva pažnja koju sportista dobija u ovoj klinici, idealan primer za veliki broj klubova koji bi trebalo da slede isti sistem“, smatra Pejčinović.

Srpski fudbaler je bio jedan od najzaslužnijih za sjajne rezultate Nice pre njegove povrede, pa se našao među 50 najbolje ocenjenih fudbalera iz pet najjačih evropskih liga, prema fudbalskom portalu „WhoScored.com“. Nica trenutno zauzima 11. poziciju u prvenstvu Francuske i večeras dočekuje vodeći Pari Sen-Žermen. Prema lekarskim procenama, Pejčinović bi na teren mogao da se vrati na utakmici sa Lorijenom, 12. aprila.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter