1
ATP

Nišikori: U ovakvom stanju ne bih mogao nikoga da pobedim

Objavljeno: 28.03.14 u 23:58

Japanski teniser, Kei Nišikori, objasnio je novinarima zašto je morao bez borbe da preda meč polufinala masters turnira u Majamiju Novaku Đokoviću.

Kei Nišikori

„U levoj preponi osećam jake bolove. Ne znam koliko ću biti van terena, samo znam da sigurno neću ići na operaciju. Ovih dana bi trebalo da idem za Japan, pa ću videti sa lekarom. Zaista mi je mnogo žao što sam morao da predam polufinale ovako velikog turnira. Cele nedelje sam igrao dobro, pobedio sam Dmitrova, Ferera i Federera, ali, kada izađete na zagrevanje i pokušate da se spremite za susret, a ne možete da pretrčite s jedne strane na drugu. Ovako ozbiljan problem s preponom muči me od susreta sa Federerom. Znam da danas ne bih bio u stanju da pobedim bilo koga“, rekao je Nišikori na novinarima, a preneo ‘Sportski žurnal’.

Nišikori je rekao da će posle pregleda znati koliko će biti van terena i da se nada da će nastupiti za Japan u Dejvis kupu protiv Češke.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter