0
Evropske lige

Konte: Dobro je što Sabelja ne zove Teveza

Objavljeno: 28.03.14 u 17:52

Trener Juventusa Antonio Konte priznao je da njemu i stručnom štabu ekipe odgovara što argentinski selektor Alehandro Sabelja ne poziva napadača Karlosa Teveza.

tevez

„Srećom, Sabelja ga ne zove, tako da on može da ostane sa nama da trenira. Mi ionako imamo dosta igrača sa reprezentativnim obavezama“, rekao je Konte nakon što je Tevez postigao oba gola u pobedi protiv Parme (2:1) i preuzeo vođstvo na listi strelaca Serije A sa 18 pogodaka.

Sabelja je ranije ovog meseca izjavio da ne namerava da u sastav za Svetsko prvenstvo poziva novog napadača i da je zadovoljan udarnom četvorkom u kojoj su Lionel Mesi, Gonzalo Iguain, Serhio Aguero i Ezekijel Laveci.

Tevez (30), koji je za reprezentaciju Argentine odigrao 64 utakmice i postigao 13 golova, nije pozivan u državni tim otkako je na kormilu Sabelja, a potvrdio je da ga i ne očekuje u skorije vreme.

„Ja samo obavljam svoj posao na terenu. Sabelja odlučuje ko ide na Svetsko prvenstvo, a ne ja, nije na meni da okrenem telefon i ubeđujem ga da me pozove u reprezentaciju. Ako ne budem u sastavu za Mundijal, otići ću na more sa svojom porodicom“, kazao je Tevez.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter