0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Dodić: Cilj je treće mesto

Objavljeno: 28.03.14 u 16:55

Trener Jagodine Mladen Dodić izjavio je da njegova ekipa želi da pobedi Čukarički i umeša se u borbu za osvajanje trećeg mesta.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Znamo svoj cilj, to je da u prvenstvu budemo u vrhu tabele, na trećem mestu, na kome je sada Čukarički. Treće mesto je želja više ekipa, osim nas pretenduju i Novi Pazar, Vojvodina i Radnički Niš, zato mislim da je predstojeći meč derbi i najinteresantnija utakmica kola“, rekao je Dodić.

Jagodinci susret sa Čukaričkim dočekuju posle pobede na Karaburmi protiv OFK Beograda u prvom meču polufinala nacionalnog Kupa.

„Za nekoga je, možda, to prednost za Čukarički jer odmorniji ulazi u ovaj prvenstveni meč, ali rekao bih da je ta utakmica u kupu donele nama prednost, jer smo vratili neophodno samopouzdanje, posle slabih rezultata u prolećnom delu prvenstva“, rekao je Dodić.

U tim Jagodine posle pauze zbog kartona vraća se Vuk Mitošević, a osim Milinkovića, koji nema pravo nastupa, svi ostali fudbaleri konkurišu za sastav.

„Čukarički je prijatno iznenađenje ovog dela prvenstva. Klub je stao na noge posle privatizacije i zaista ima dobar igrački potencijal, štručni štab koji ima kontinuitet u radu i rezultate. Pojačali su se preko zime, imaju izuzetno veliki fond igrača i sa dobrim rešenjima, pre svega u napadu“, ocenio je Dodić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter