0
Evropske lige

Simeone: Ima još dosta do kraja

Objavljeno: 27.03.14 u 15:54

Osam kola pre kraja Primere lider na tabeli je madridski Atletiko sa bodom prednosti u odnosu na Barselonu odnosno tri u odnosu na gradskog rivala, ekipu Reala. Međutim trenutan odnos snaga ne zavarava previše trenera „jorgandžija“ Dijega Simeonea koji poziva na oprez.

dijego-simeone-kravata

„Do kraja prvenstva ima još osam utakmica i svaka će biti bitna i naporna, a u prednosti će biti timovi koji imaju više resursa odnosno oni koji mogu više da rotiraju. Ako ostanemo u trci za titulu do poslednjeg kola odnosno do utakmice sa Barselonom u tom meču ćemo dati i više od maksimuma. Do tada ćemo razmišljati samo o sebi. Imamo sjajnu sezonu, u borbi smo za titulu i među osam najboljih smo u Ligi šampiona. može li bolje od toga“ – rekao je Simeone.

Atletiko je u sredu sa minimalnih 1:0 golom Dijega Košte na Visente Kalderonu savladao Granadu čime je iskoristio poraz Reala u Sevilji kako bi zaseo na vrh tabele Primere.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter