0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Pašutin: Zaustaviti Bogdanovića!

Objavljeno: 27.03.14 u 20:36

Trener Lokomotive Kubanj Jevgenij Pašutin smatra da njegovom timu preti najveća opasnost od Bogdana Bogdanovića u meču 12. kola Evrolige. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Lokomotiva je slavila u prvom duelu sa crno-belima u Areni 87:71, tada je Bogdanović ubacio 17 poena.

“U prošlom duelu uspeli smo da ograničimo učinak Bogdana Bogdanovića, ali biće teško to uraditi ponovo. Zaustavljanje Bogdanovića je ključ za pobedu nad Partizanom“, rekao je Pašutin i dodao:

“Partizan veruje da zaslužuje plej-of, i to ga čini opasnim. Mlad su tim, vole da igraju agresivno i ne smemo dozvoliti da izgubimo bitku u skoku.  Svih pet naših igrača na parketu mora da se bori za skokove, ako želimo da pobedimo“, rekao je Pašutin, koji veruje da crno-belima neće nedostajati Kinzi.

“Odsustvo Kinzija neće oštetiti Partizan previše, pošto su doveli Sašu Pavlovića i vratio se Davis Bertans. Protiv takvih igrača moraš igrati prvo odbranu, konstantno ih pritiskati, a ne čekati da naprave grešku“, rekao je trener Lokomotive.

Meč Lokomotiva – Partizan na programu je u petak od 17 sati.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter