0
Evrokupovi

Murinjo: Znam koliko Zlatan želi LŠ, šanse su 50-50

Objavljeno: 27.03.14 u 21:49

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo smatra da je PSŽ težak protivnik u Ligi šampiona i ističe Zlatana Ibrahimovića kao najveću pretnju za svoj tim. 

Žoze Murinjo

Portugalac je trenirao Šveđanina u sezoni 2008/09, kada su osvojili Seriju A. Međutim, Zlatanu nedostaje trofej Lige šampiona.

“Radio sam sa Tijago Motom, Maksvelom i Ibrahimovićem u Interu, tokom svog istorijskog perioda. Zlatan je specijalan igrač, koji je u karijeri osvojio sve moguće šampionate, a znam da jako želi i najvredniji trofej. To je njegov san, nešto što mu je stalno na umu, i spreman je na sve kako bi došao do tog cilja. To ga čini još opasnijim“, rekao je Murinjo i dodao:

“PSŽ ima odličan tim i oni već razmišljaju o nama, jer su praktično već šampioni, što se ne može reći za nas. Nas u subotu očekuje novo finale sa Kristal Palasom. Kada se sve sagleda, može se reći da imaju malu prednost. Nemaju previše iskustva u Ligi šampiona, ali su jako kvalitetni. Ipak, istorija je na našoj strani. Dobro je da nismo pod pritiskom, niti smo opterećeni, naprotiv šanse su nam 50-50“, rekao je Murinjo.

Prvi meč PSŽ – Čelsi na programu je u sredu od 20.45.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter