0
Fudbal

Mrdaković nastavio da teroriše protivničke mreže

Objavljeno: 27.03.14 u 23:39

Srpski fudbaler Miljan Mrdaković nastavio je seriju golova u trijumfu Tampines Roversa nad ekipom Haramau Muda sa 3:2 u šampionatu Singapura.

AEK Larnaca player Miljan Mrdakovic (R)
Mrdaković je bio strelac drugog gola i asistent kod prvog u sjajnom trijumfu svog tima posle preokreta, a upravo srpski fudbaler je bio najzapaženiji pojedinac.

Bahari i Gani su doveli goste u vođstvu sa 2:0 golovima u 65. i 73. minutu, a fudbaleri Tampinesa probudili su se u samom finišu. Prvo je Alam Šah smanjio na 2:1, da bi Mrdaković izjednačio u trećem minutu nadoknade, a konačan rezultat postavio je Roberto Martines tri minuta kasnije.

Na taj način Tampines je ostao neporažen u prvih pet kola šampionata Singapura i drži čelo sa 15 bodova, a slede ga Brunei DPMM i Voriorsi sa po devet bodova, ali i utakmicom manje.

Mrdakoviću je gol koji je postigao u sredu šesti u domaćem šampionatu ove sezone, a zanimljivo je da se u svim zvaničnim mečevima od dolaska u Tampines upisao u strelce.

Naredni meč Tampines igra 1. aprila kada gostuje ekipi Pune od 15.30.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter