0
Fudbal

Halilović pet godina Barselonin

Objavljeno: 27.03.14 u 14:35

Mladi hrvatski reprezentativac Alen Halilović definitivno će postati novi član Barselone po okončanju ove sezone, potvrdili su na svojim zvaničnim internet stranicama i njegov sadašnji klub zagrebački Dinamo, kao i klub za koji će nastupati u budućnosti.

halilovic-trening

17-godišnji vezista je potpisao petogodišnji ugovor sa Kataloncima, a za početak će igrati u B timu slavnog kluba. „Modrima“ je na ime obeštećenja navodno pripalo 2,2 miliona evra bez bonusa mada bi ovu cifru trebalo uzeti sa velikom rezervom pošto su u poslednje vreme pod sumnjom svi transferi koje obavlja Barsa.

Halilović je praktično ponikao u redovima Dinama u kojem je prošao sve mlađe kategorije, a za seniorski tim je debitovao kao 16-godišnjak u septembru 2012. godine. Postao je i najmlađi strelac u istoriji Hrvatske Prve lige pošto je protiv Slavena postigao gol sa 16 godina i 112 dana.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter