0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Nervoza je dugo trajala, pomogli navijači fenomenalnim ambijentom

Objavljeno: 26.03.14 u 22:43

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, istakao je nakon pobede nad Budiveljnikom u četvrtfinalu Evrokupa da su vera u uspeh i ogromna podrška navijača bili ključni za plasman u polufinale.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Držali smo kontrolu i verovali do kraja, bez obzira što su oni u jednom trenutku vodili i 10 razlike. Uspeli smo u završnici da rešimo ono što nam je bio problem tokom cele utakmice i na kraju slavimo“, rekao je Radonjić, a preneo ‘Sportski žurnal’.

Trener Crvene zvezde je naglasio:

„Postojala je mogućnost da će naša odbrana, motivacija, želja i energija doneti nepoželjne stvari za ovaj kvalitet i nivo. Osetilo se na samom početku, a nervoza je dugo trajala, greške koje nisu tipične za nas. Ambijent je bio fenomenalan, navijači su napravili spektakl. To je bila i neka vrsta opterećenja, ali i motiva za nas“.

Crveno–beli će u polufinalu Evrokupa igrati protiv ruskog Uniksa iz Kazanja.

„Uniks je pokazao mnogo toga ove sezone, sigurno je tim koji je mnogo kvalitetniji nego što je igrao ove sezone. Oni su od starta proglašavani prvim favoritom Evrokupa – rekao je trener Zvezde. Time smo pokazali neke stvari koje su u jednom delu sezone bile pod znakom pitanja i sa te strane zadovoljstvo je veliko“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter