0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT.RS

Partizan smatra da nema ravnopravan tretman

Objavljeno: 26.03.14 u 16:22

Fudbalski klub Partizan ocenio je u sredu da nema ravnopravan tretman u srpskom prvenstvu, kao i da očekuje da se obezbedi regularan nastavak sezone.

FOTO:STARSPORT.RS
FOTO:STARSPORT.RS

„Na osnovu analize nepobitnih činjenica bili smo primorani da utvrdimo da rad organa Fudbalskog saveza Srbije prethodnih mesec dana, a pre svega Sudijske komisije, predstavlja nezabeležen primer neobjektivnosti, pristrasnosti, klubaštva i očevidnog kršenja fudbalskih propisa i pravila igre“, saopštio je Partizan posle sednice Upravnog odbora.

Kako se navodi, u klubu veruju da greške nisu slučajne, već „naručene“ i da su produkt unapred utvrdjenog plana i scenarija sa ciljem da se neregularnim sredstvima utiče na poredak na tabeli.

Kao primer naveden je nepriznat gol u 16. kolu, nedosuĐen penal u 17. i 20, ali i „bezrazložno i protivno pravilima dodeljena javna opomena“ odbrambenom igraču crno-belih Branislavu Trajkoviću.

hotsport.rs/beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter