0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

Lekić: Odbrana je ključ

Objavljeno: 26.03.14 u 15:14

Kapiten ženske rukometne reprezentacije Srbije Andrea Lekić rekla je u sredu da će odbrana biti najvažnija u predstojećem dvomeču sa Švedjankama, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj i Madjarskoj.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Neka odbrana bude ključ. U napadu ćemo doći do gola, ali odbrana mora da predstavlja reprezentaciju u najboljem svetlu, kao što je to bio slučaj na Svetskom prvenstvu 2013.“, rekla je Lekićeva, a navodi se na sajtu Rukometnog saveza Srbije.

Reprezentativke Srbije u četvrtak od 20 sati igraće u kragujevačkoj hali „Jezero“ utakmicu trećeg kola kvalifikacija za EP sa Švedskom. Drugi duel sa istim protivnikom, u četvrom kolu, sledi u nedelju, 30. marta, u švedskom Kristijanštadu.

Vicešampionke sveta trenutno dele drugo mesto sa dva boda u kvalifikacionoj grupi 5 sa reprezentacijom Slovenije, dok je ispred njih selekcija Švedske sa četiri boda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter