1
Košarka

Čović odgovorio: Vujošević je izgleda zaboravio šta se dešavalo pre samo tri godine

Objavljeno: 26.03.14 u 21:18

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, oglasio se povodom izjave trenera Partizana, Duška Vujoševića, koja se ticala i crveno-belih, ali i čelnih ljudi u Vladi Srbije.

covic

Vujošević u svom obraćanju nije zaobišao ni državni vrh, što je, kako ističu crveno-beli, uradio sa namerom da privuče veću medijsku pažnju. 

„Ako je tačno da je (Aleksandar) Vučić (prvi potpredsednik Vlade Srbije u ostavci i predsednik Srpske napredne stranke, a po svoj prilici i novi premijer posle ubedljive pobede na izborima, prim. aut.) Partizanu obezbedio preko milion i po evra u dasadašnjem toku sezone, mi smo šokirani i tražimo da po istoj toj raspodeli i Crvena zvezda dobije svoj deo. Ne shvatam zašto bi u ovoj zemlji bilo koji klub na bilo koji način bio protežiran“, počinje priču za sajt crveno-belih predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović i dodaje:

„Vujošević je izgleda zaboravio šta se dešavalo pre samo tri godine. Zvezda je bila pred gašenjem. Ali, tada niko nije kukao. Zvezdin glas tada nije ni mogao da se čuje jer nije imao ko da vapi za pomoć, klub praktično nije ni postojao. Zato smo zasukali rukave, seli da radimo i bez ičije pomoći smo uspeli da pronađem model da Zvezda opstane. Država nam tada nije pomogla kao što sada očigledno pomaže Partizanu“, rekao je Čović i u dahu nastavio:

„Vrlo je perfidna igra koju igra Vujošević. Pominje skandiranje navijača Partizana protiv Vučića. Pa po tom principu i navijači Crvene zvezde mogu da skandiraju protiv Vučića. Vujošević govori da Partizan nema podršku države, a u istoj rečenici spominje da mu je ista ta dtržava do sada obezbedila preko milion i 500 hiljada evra kao i reprogram poreskih obaveza koje godinama nije plaćao iako je za to istekao zakonski rok. Vujošević se konstantno bavi politikom, spoljnom i unutrašnjom omalovažavajući državu i pojedine državne finkcionere, a ne želi i neće da uđe u srž problema jer je navikao da mu novčana sredstva padaju s neba metodom stalnog iznošenja laži i pritisaka“, konstastovao je Čović i za kraj poručio:

„Ukoliko gospodin Vučić podlegne pritiscima Vujoševića, a nadam se da neće, to će biti signal da i Crvena zvezda treba da počne da se bavi politikom i svim vrstama pritisaka na državu i državne funkcionere“, zaključio je Čović.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

1 Komentara

  1. Dakle,atvrno veliki smrad od coveka.Prvo,njega niko nije prozvao.Drugo on pre tri godine nije ni bio deo zvezde,mozda je bio u dusi navijac i nista vise,a sada glumi advokata zvezdinog.Trece,on je uzeo zvezdu i pretocio je u limenku,da bi sebi digao rejting kod Vucica i najvaznije,da kaze gde su pare od Agrobanke koje je uzeo,sta je radio na Kosovu i kakva je njegova uloga u ubistvu Djindjica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter