FOTO: STARSPORT
in , ,

Čović: Mislio sam da Sekuloski neće imati obraza da se javi, ali sreća da još znamo da se branimo

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, oglasio se nakon izjave jednog od čelnika MZT-a, Vidoja Sekuloskog, da je pozvao na linč igrača skopske ekipe.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Mene ne čudi čuđenje gospodina Sekuloskog. Mislio sam da neće imati obraza da se javi, naročito posle onoga što se desilo nakon utakmice između MZT–a i Crvene zvezde u Skoplju kada sam ja i deo članova uprave Crvene zvezde, u njihovoj hali, bio fizički napadnut. Sreća, pa smo još sposobni da se odbranimo, ali tada nismo pričali o kulturi“, rekao je Čović za klupski sajt.

Prvi čovek crveno–belih je dodao:

„O kulturi Sekuloski može da priča kada svog starog i iskusnog igrača Čekovskog uspe da nauči da mučki i namerno ne udara dete od 18 godina laktom u vrat. Takođe, treba da ga nauči i da kada u Beogradu napušta halu Pionir ne psuje srpsku, cigansku majku i ne pljuje klupu sa rezrevnim igračima Zvezde. Očigledno je da je za gospodina Sekuloskog kulturno da oni mogu da nas tepaju, a mi da im se izvinjavamo. E, to tako neće moći, i to nije kultura“.

Čović je još poručio:

„Što se tiče odnosa sa MZT–om Crvena zvezda je svoju volju za dobrim odnosima pokazala time što je jednog od svojih najvećih talenata Aleksandra Cvetkovića pozajmila skopskom klubu na godinu i po dana. I, zbog toga nam nije žao. To ćemo i u budućnosti činiti bez obzira na inverzno kulturološki pristip gospodina Sekuloskog. Veliki pozdrav gospodinu Vidoju“.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Bartomeu: Zadovoljni smo Martinovim radom, on odlučuje da li će ostati

Dodić: Ova pobeda je samo korak ka finalu