0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Čović: Mislio sam da Sekuloski neće imati obraza da se javi, ali sreća da još znamo da se branimo

Objavljeno: 26.03.14 u 19:14

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, oglasio se nakon izjave jednog od čelnika MZT-a, Vidoja Sekuloskog, da je pozvao na linč igrača skopske ekipe.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Mene ne čudi čuđenje gospodina Sekuloskog. Mislio sam da neće imati obraza da se javi, naročito posle onoga što se desilo nakon utakmice između MZT–a i Crvene zvezde u Skoplju kada sam ja i deo članova uprave Crvene zvezde, u njihovoj hali, bio fizički napadnut. Sreća, pa smo još sposobni da se odbranimo, ali tada nismo pričali o kulturi“, rekao je Čović za klupski sajt.

Prvi čovek crveno–belih je dodao:

„O kulturi Sekuloski može da priča kada svog starog i iskusnog igrača Čekovskog uspe da nauči da mučki i namerno ne udara dete od 18 godina laktom u vrat. Takođe, treba da ga nauči i da kada u Beogradu napušta halu Pionir ne psuje srpsku, cigansku majku i ne pljuje klupu sa rezrevnim igračima Zvezde. Očigledno je da je za gospodina Sekuloskog kulturno da oni mogu da nas tepaju, a mi da im se izvinjavamo. E, to tako neće moći, i to nije kultura“.

Čović je još poručio:

„Što se tiče odnosa sa MZT–om Crvena zvezda je svoju volju za dobrim odnosima pokazala time što je jednog od svojih najvećih talenata Aleksandra Cvetkovića pozajmila skopskom klubu na godinu i po dana. I, zbog toga nam nije žao. To ćemo i u budućnosti činiti bez obzira na inverzno kulturološki pristip gospodina Sekuloskog. Veliki pozdrav gospodinu Vidoju“.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter