0
Evrokup

Bagatskis: Sjajno, svi su bili protiv nas, zamalo da ih sve pobedimo

Objavljeno: 26.03.14 u 22:14

Trener Budiveljnika, Ajnars Bagatskis, sportski je čestitao Crvenoj zvezdi na plasmanu u polufinale Evrokupa i istakao da mu je bilo veliko uživanje biti deo veličanstvenog meča u ‘Kombank Areni’, uprkos porazu svog tima.

Ajnars Bagatskis

„Sjajno, svi su bili protiv nas, zamalo da ih sve pobedimo. Teško je bilo, šta reći. Igrali smo protiv agresivne ekipe, individualno i fizički veoma jake, ali mislim da smo kontrolisali meč sve do poslednjih sekundi. Zvezda je igrala onako kao smo očekivali, u prošloj utakmici se nisu toliko istakli pojedini igrači“, rekao je trener Budiveljnika, a preneo ‘Blic’.

Gosti iz Ukrajine su bili bolji rival u većem delu susreta, imali čak i 11 poena prednosti, ali nisu uspeli da izdrže do kraja meča. Junak Zvezdine pobede bio je Čarls Dženkins sa 29 poena.

„Nije Zvezda  iznenadila nas koliko mi nju, iznenadili smo u odbrani ali i u napadu, i ono što mogu da kažem da je su 24.232 gledalaca pomogli sigurno, doneli su dodatnu energiju, bila je naša utakmica, ali smo je na kraju izgubili. Sve najbolje Zvezdi u sledećoj rundi protiv Uniksa i u ABA ligi. Cela dvorana je bila protiv nas, čak i sekretarica u dvorani, ali čestitke. Dženkins je naravno bio ključni igrač, imao m… i prelomio utakmicu“, rekao je Bagatskis.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter