0
Ostali sportovi

Vasović: Pobeda protiv Špandaua za naše polufinale i plasman Partizana na ‘Fajnal-siks’

Objavljeno: 25.03.14 u 15:14

Sportski direktor Radničkog iz Kragujevca Jugoslav Vasović rekao je u utorak da će vaterpolisti ove ekipe u predstojećoj utakmici protiv Špandaua pokušati da pobede i izbore direktan plasman u polufinale završnog turnira Lige šampiona, ali i da pomognu Partizanu da se nađe medju šest najboljih evropskih ekipa.

filipovic-vasovic-fiat

„Ovo je prva meč lopta za nas. U slučaju pobede, i matematički bismo obezbedili polufinale. Pripremali smo se na najbolji način i posvetili veliku pažnju organizaciji. Za njih je ova utakmica poslednja šansa da zadrže priključak za odlazak na ‘Fajnal-siks’. Nadam se da ćemo ih izbaciti i tako omogućiti Partizanu da ode u Barselonu“ – rekao je Vasović, a prenosi Beta.

Vaterpolisti Radničkog u sredu od 18.30 u Kragujevcu igraju protiv nemačkog Špandaua, utakmicu 8. kola Grupe B u Ligi šampiona. Srpski klub ima svih sedam pobeda i prvi je na tabeli, dok Špandau zauzima četvrto mesto sa sedam bodova.

Druga je Breša sa 15 bodova, a Partizan ima tri manje i ako sutra pobedi Oradeu (19.00), plasiraće se na „Fajnal-siks“. Ako Radnički pobedi Špandau, crno-belima će i bod biti dovoljan da osigura treće mesto.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter