0
Evrokup

FOTOT:STARSPORT

Radonjić: Razlika nas ne opterećuje

Objavljeno: 25.03.14 u 13:18

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da očekuje težak meč protiv Budiveljnika u revanš utakmici četvrtfinala Evrokupa, ali da se nada da su crveno-beli spremni da izdrže pritisak i izbore prolazak među četiri najbolje ekipe tog takmičenja.

FOTOT:STARSPORT
FOTOT:STARSPORT

Zvezda je u prvom meču u Kaunasu izgubila sa 82:79 i za plasman u narednu rundu potrebna joj je pobeda od minimum četiri poena razlike.

„Spremni smo da iznesemo veliki pritisak, koji je postavljen od početka sezone. Mislim da će biti još težih situacija. Ne opterećujemo se razlikom, mnogo je važnije da odigramo na nivou. Nadam se da ćemo imati manji broj grešaka nego u Litvaniji gde smo im dozvolili mnogo lakih poena“ – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u Kombank areni, prenosi Tanjug.

On je dodao da odsustvo povređenog Artura Drozdova ne predstavlja veliki hendikep za ekipu Budiveljnika.

„Dolazi nam jako iskusan i kvalitetan tim, imaju Lavrinoviča i nekoliko dobrih Amerikanaca, to su dokazali protiv Nantera u gostima. Bez dileme meč zahteva maksimalnu koncentraciju svih 40 minuta i nadam se da ćemo doći do povoljnog rezultata“ – poručio je Radonjić.

Utakmica između Crvene zvezde i Budiveljnika igra se sutra od 19.30 sati.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter