0
Domaći fudbal

Rad predstavio Mojsilovića (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.14 u 13:33

Novi trener beogradskog fudbalskog kluba Rad Stevan Mojsilović izjavio je u utorak da će pokušati da ubedi svoje fudbalere da mogu mnogo da postignu više nego u dosadašnjem toku prvenstva i dodao da je cilj da klub ostane u Super ligi Srbije.

mojsilovic-rad-predstavljanje

„Zahvalan sam upravi što je prepoznala da sam ja trener koji može da ostvari zadatak. Potrudiću se i daću sve od sebe da ispunim cilj i ostanemo u ligi. Moram da ubedim igrače da mogu da urade mnogo više nego što su uradili u dosadašnjem delu sezone i da se sledeće godine takmiče u Super ligi“ – rekao je Mojsilović na konferenciji za novinare.

Mojsilović je predstavljen kao novi trener Rada, pošto je uprava kluba otpustila Aleksandra Jankovića zbog loših rezultata. On je potpisao ugovor do kraja sezone.

Rad je u pet prolećnih kola osvojio četiri boda i nalazi se na poslednjem mestu tabele Super lige Srbije sa 15 bodova, što je dva manje od Javora i Donjeg Srema.

Mojsilović je rekao da je srećan što se posle deset godina vratio u Srbiju i da mu je čast i zadovoljstvo što će predvoditi Rad, klub koji „ima svoje mesto ne samo u srpskom nego i u fudbalu bivše Jugoslavije“.

Novi trener Rada rekao je da dobro poznaje igrače i najavio napadačku igru svog tima u narednoj utakmici protiv Slobode.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter