10
Košarka

FOTO: STARSPORT

Pavlović: Za crnogorske medije? Ne, ne može…

Objavljeno: 25.03.14 u 18:54

Košarkaš Partizana, Aleksandar Saša Pavlović, odbio je da odgovori na pitanja crnogorskih medija nakon pobede crno-belih protiv podgoričke Budućnosti u pretposlednjem kolu ligaškog dela ABA lige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crnogorski portal ‘Pobjeda’ je preneo informaciju da je rođeni Baranin, a sada prvotimac Partizana, odbio da da izjavu za sportski list ‘Arena’.

„Da, tako je. Lep je osećaj. A za koje je to medije, izvini? Za crnogorske medije? Ne, ne može izjava“, rekao je navodno Pavlović.

‘Pobjeda’ dalje piše da je košarkaš Partizana bio raspoložen da odgovori na molbe navijača da se fotografišu sa njim, kao i to da je za srpske medije izjavu davao skoro pet minuta.

hotsport.rs

0
0

10 Komentara

  1. znate li vi sta sve crnogorske novinu pljuju po srbima sjecate se prosle godine kad su se varvari zaletili preko terena da biju grobare i sudija je donjeo odluku da se izbace grobari iz morace partizan nije hteo da igra pa su izbacili i varvare a onda je partizan napunio buducnost 12 razlike

    0
    0
    Odgovori
  2. Obama iz niksica je smesan kao necu vise da navijam za Partizan zbog Pavlovica,nikad nisi ni navijao, obama voli komsinicu…Pavlovic je car,kome da daje izjave drzavi maloj sto priznaje Kosovo javno…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ajde obama niksicki putuj.Neka nije dao onome smecu od novina,onome zastidju svakog normalnog crnogorca,a ti ako zbog toga prestajes da navijas za Partizan pa valjda je jasno da nikad nijesi ni bio pravi navijac.Prti.

    0
    0
    Odgovori
  4. E, Pavloviću kad je tako, Partizan je od danas izgubio vatrenog navijača, od 1964.god. ZBOG TEBE, Ovim, kažnjavam do sad omiljeni klub jer te drži takvog kakav si, izrode. To nikad ne bi uradio Milosavljević, Kićanović, Kinzi, Marić, Veseli……, a nađe se ti rođeni baranine. SRAM TE BILO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter