0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kelhar: Maksimalno se trudim da opravdam poverenje

Objavljeno: 25.03.14 u 15:43

Bez obzira što je u redove najtrofejnijeg srpskog kluba došao u finišu prelaznog roka, povremeni reprezentativac Slovenije Dejan Kelhar, vrlo brzo se uklopio u sistem rada trenera Slaviše Stojanovića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Olakšavajuća okolnost svakako je bila i ta što su njih dvojica od ranije sarađivali u nacionalnom timu „zmajčeka“. Ipak, utisak je da su presudni faktori bili Dejanov profesionalizam i kvalitet koji prikazuje u Zvezdinom dresu. Za vrlo kratak period, poput svog sunarodnika Pečnika, uspeo je da ostvari odličnu komunikaciju sa ostatkom tima, o čemu svedoči i slika sa prethodne utakmice u Novom Sadu, kada je posle jedne greške skoro čitav tim prišao Kelharu da ga ohrabri i podrži.

„Odlično se osećam u Beogradu. Od ranije sam znao koliko je Zvezda veliki klub, još dok sam počinjao da igram fudbal bio sam upoznat sa veličinom crveno-belih. Maksimalno se trudim da opravdam poverenje trenera i saigrača, posvećen sam radu na treninzima i poboljšanju svoje igre u segmentima u kojima je to potrebno. Mnogo mi znači što uz sebe imam Savu Pavićevića sa kojim se odlično slažem i verujem da verujem da ćemo iz meča u meč funkcionisati sve bolje“ – ističe Kelhar u izjavi za zvanični sajt kluba.

Od kada je stigao u Ljutice Bogdana iskusni defanzivac ne zna za poraz u zvaničnim mečevima. Svih pet do sada odigranih susreta završio je kao pobednik, a do kraja sezone ostalo je još deset kola, odnosno 30 bodova u opticaju.

„I malo i mnogo rekao bih. Ušli smo u seriju pobeda, međutim, ne opterećujemo se brojevima i statistikom, već samo nama i našom igrom. Već narednog vikenda pred nama se nalazi novi ispit, protiv Voždovca, koji je kvalitetna ekipa, o čemu svedoče njihovi rezultati i igre u prolećnoj polusezoni. Mi takođe, radimo pakleno što pokazuje sa koliko ozbiljnosti pristupamo narednom meču. Igramo na našem stadionu, pred našim navijačima i očekujemo da ostvarimo novi trijumf i zadržimo prvo mesto na tabeli“ – konstatovao je Dejan Kelhar.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter