0
Evropske lige

Barsa nudi Mesiju da postane najplaćeniji igrač sveta

Objavljeno: 25.03.14 u 13:46

Dugo se već priča o novom ugovoru koji bi Barselona uskoro trebalo da potpiše sa svojim najboljim igračem Leom Mesijem i nagađa se kakve će uslove Argentinac dobiti od Katalonaca.

Mesi

Kako se bliži kraj sezone, a Mesi igra sve bolje o čemu svedoči i njegova vrhunska partija u „Klasiku“ u kojem je postigao tri gola došlo je vreme da se razgovara na temu ugovora. Predsednik kluba sa Kamp Noa Đordi Bertomeu tvrdi da će Mesi dobiti ponudu koja se ne odbija.

„Došlo je vreme da pričamo sa Mesijevim ocem i agentima. On je naša najveća zvezda i želimo da od njega napravimo najplaćenijeg igrača sveta. On je najbolji i zaslužuje to. Postoji obostrana želja da postignemo dogovor i verujem da ćemo uspeti u tome odnosno da ćemo Mesija gledati u Barseloni još dugo“ – rekao je Bertomeu.

Od Mesija trenutno veću godišnju platu imaju samo fudbaleri madridskog Reala Krsitijano Ronaldo i Geret Bejl, ali ako se u obzir uzmu i sponzorski ugovori Argentinac ima najveće godišnje prihode.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter