0
Domaći fudbal

Babić: Glavni cilj je plasman u finale Kupa

Objavljeno: 25.03.14 u 16:12

Fudbalere Vojvodine u sredu od 18 časova očekuje prvi polufinalni duel Kupa Srbije u kojem će „lale“ odmeriti snage sa rivalom iz Bačke – subotičkim Spartakom. U najavi ovog meča trener kluba iz „srpske Atine“ Branko Babić istakao je da njegovu ekipu zanima samo plasman u finale i izlazak u Evropu, a manje je bitno kako će do tog cilja Vojvodina doći.

Branko Babic

„Moji fudbaleri duboko su svesni onoga što nas čeka sutra. Nisu do sada imali breme postizanja rezultata po svaku cenu već smo bili fokusirani na pravljenje igre. Sutra toga nema, važan je jedino i i isključivo rezultat pa makar on došao i na uštrb igre. Lično bih voleo kada bi se oba segmenta složila ali ponavljam, nas zanima prolaz u finale Kupa. Mislim da su to ovi mladi igrači svojim dosadašnjim radom i igrama zaslužili i da bi im ulazak i igranje u finalu bio velika stavka u daljim karijerama. Momci su potpuno spremni i znaju da igramo protiv opasnog protivnika kojeg izuzetno respekujemo, ali ipak najviše cenimo sami sebe. Takav će i biti pristup ovoj utakmici u kojoj ne smemo da uđemo u nervozu. Svi igrači su zdravi, a kako nema ni kažnjenih, imaćemo čistu situaciju prilikom sastavljanja tima“ – rekao je Babić, a prenosi zvanični sajt kluba.

Napadač „crveno-belih“ Lazar Veselinović jedan je od mnogih igrača iz oba sastava koji je nosio dresove „Plavih golubova“ i Voše. Fudbaler od koga se sa pravom očekuju golovi o sutrašnjem duelu kaže:

„Spartak e dobra ekipa sa nekoliko jako kvalitetnih pojedinaca koji su u stanju da jednim potezom reše utakmicu. Uprkos tome, gledamo sebe i na našem stadionu se mi pitamo. Ukoliko ponovimo igru koju smo demonstrirali protiv Voždovca i edan deo utakmice protiv Čukaričko mislim da imamo pravo da se nadamo pobedi.“

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter