0
Evrokup

FOTO:STARSPORT

Nelson: Zaostatak od 3 poena se stiže u jednom napadu

Objavljeno: 24.03.14 u 12:18

Košarkaš Crvene zvezde Amerikanac Demarkus Nelson pozvao je danas navijače crveno-belih da u što većem broju dođu na revanš meč četvrtfinala Evrokupa protiv ukrajinskog Budiveljnika i pomognu ekipi da ostvari izuzetno važnu pobedu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Budiveljnik je u prvom meču slavio sa 82:79, pa je crveno-belima za plasman u polufinale potreban trijumf od četiri poena razlike.

„Tri poena je razlika koja se stiže u jednom napadu i to je nešto što moramo da uradimo. Očekujem veoma tešku utakmicu, a mi moramo pred našim navijačima moramo da odigramo čvrsto“, izjavio je Nelson za zvanični sajt kluba.

On je dodao da je ekipa maksimalno motivisina i fokusirana i da očekuje veliku podršku sa tribina.

„Nadam se punoj Areni. Navijači su nam velika podrška i mnogo nam znači kada čujemo buku koja dopire sa tribina“, istakao je Nelson.

Prema njegovim rečima recept za pobedu je dobra igra u odbrani.

„Oni su kompletan tim. Njihovi bekovi su nas baš namučili u prošlom meču, a takođe imaju i odlične visoke igrače. Moramo da odigramo bolje u odbrani jer smo u prvoj utakmici napravili puno grešaka u tom segmentu“, zaključio je Nelson.

Revanš utakmica četvrtfinala Evrokupa između Crvene zvezde i Budiveljnika igra se u sredu od 19.30 sati u Beogradskoj KOMBANK areni.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter