0
Košarka

FOTO: KKCZ

Zvezdaši na Hondinom štandu na Sajmu automobila

Objavljeno: 23.03.14 u 15:04

Košarkaši i vaterpolisti Crvene zvezde posetili su štand Honde i to je izazvalo pravu pometnju na Beogradskom sajmu automobila. Gotovo svi prisutni u hali 1 beogradskog sajma, okretali su se za Bobanom Marjanovićem, Čarlsom Dženkinsom, Jakom Blažičem, Demarkusom Nelsonom i trenerom Dejanom Radonjićem koji su razgledali, ali i isprobavali udobnost atraktivnih modela Hondinih vozila.

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Brojni okupljeni oko štanda Honde na sajmu automobila želeli su da dođu do fotografija sa svojim omiljenim igračima pa su na taj način spojili dve strasti – prema automobilima i Crvenoj zvezdi. Košarkaši Crvene zvezde Telekom strpljivo su pozirali pred objektivima fotoaparata, ajpeda i telefona potpisivali albume sa sličicima i media gajdove, kao i majice sa Zvezdinim obeležjima.

Uvek nasmejani Čarls Dženkins je rado pristajao na slikanje sa fanovima, a stigao je i da demantuje priče da nije vozač:

„Vozim“ – rekao je Dženkins kroz smeh, a potom dodao:

„Ipak, Jaka je moj vozač u Beogradu. Ovde se držim podalje od vožnje. Znate, u Beogradu se vozi malo brže, i u Njujorku se vozi brzo, ali ne kao ovde“ – istakao je za klupski sajt bek crveno-belih čiju je ulogu vozača od Blažiča preuzeo Demarkus Nelson:

„Čarls i ja smo prijatelji i van terena. Mi smo danas došli zajedno da pogledamo automobile u želji da iskoristimo ovako lepo vreme. Kao ljubitelj automobila želeo sam da današnji dan posvetim njima“ – istakao je organizator igre Crvene zvezde Telekom.

Potom je Nelson uručio dres Košarkaškog kluba Crvena zvezda generalnom direktoru Delta Motorsa Nemanji Laziću kao mali znak pažnje I zahvalnosti za uspešnu saradnju koju KK Crvena zvezda Telekom ima sa ovom kompanijom i Hondom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter