0
Košarka

Ratkovica junak Tibingena

Objavljeno: 23.03.14 u 17:44

Košarkaši Tibingena ostvarili su petu pobedu ove sezone pošto su u 27. kolu Bundeslige slavili protiv Trira sa 74:67, a jedan od junaka trijumfa bio je Branislav Ratkovica.

ratkovica-branislav-kosarka1

Srpski košarkaš, koji od dolaska iz Ukrajine beleži sjajne igre u redovima Tibingena, na terenu je proveo 33 minuta i za to vreme je upisao 13 poena i devet skokova. Ratkovici je to donelo indeks korisnosti 19, po čemu je bio ubedljivo najbolji u redovima izabranika Igora Perovića.

U pobedničkom timu Džonatan Volas je dodao 15 poena i pet skokova, dok je Bogdan Radosavljević imao deset poena i šest skokova.

Kod Trira, Laurinas Samenas je bio najefikasniji sa 21 poenom, dok je četiri manje, ali uz pet skokova, dodao Andreas Sajfert.

Tibingen posle 26. kola i dalje drži poslednju poziciju na tabeli Bundeslige sa pet pobeda i 21 porazom. Trir je posle poraza na 14. mestu sa skorom 11/16.

U narednom kolu košarkaše Tibingena 5. aprila očekuje gostovanje Miteldojčeru.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter