0
Evropske lige

foto: om.net

Piksiju ovacije na Velodromu

Objavljeno: 23.03.14 u 09:02

Legendarni jugoslovenski fudbaler i peta Zvezdina zvezda Dragan Stojković Piksi odazvao se pozivu rukovodstva ekipe Olimpika iz Marseja i bio je gost na meču ove ekipe i Rena.

foto: om.net
foto: om.net

Piksi je doživeo ovacije kada je kročio na teren stadiona Velodrom, jer je bez obzira na mali broj utakmica koji je odigrao u dresu Marseja postao veliki ljubimac navijača.

Od 1990. do 1994. koliko je boravio u Marseju, Piksi je odigrao 36 utakmica i postigao 5 golova.

„Olimpik je tada bio najbolji klub u Evropi. Marsej je grad koji mi je i dalje u srcu, sin i ćerka su mi rođeni ovde, oboje su 100 odosto Marsejci. Ponosam sam što sam ovde. Stadion koji mnogo volim se promenio, a pamtim sjajne navijače Olimpika. Ovo je i dalje klub velikog imena i drago mi je što me nije zaboravio“, rekao je Stojković.

Takođe nezvanično se govori da bi Stojković koji je zimus napustio klupu japanske Nagoje mogao na kraju ove sezone da bude promovisan u novog trenera francuskog prvoligaša.

Navodno, postoji obostrani interes, jer je Piksi sa jedne strane odličio da se nastani u Parizu, dok rukovodstvo Marseja smatra da je Stojković svojim trenerskim stažom u Japanu sakupio dovoljno iskustva da se prihvati posla u francuskom šampionatu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter