1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Petković ipak lakše povređen

Objavljeno: 23.03.14 u 10:47

Kada je Marko Petković početkom drugog poluvremena morao da napusti meč protiv Donjeg Srema mnogi su se uplašili da je povreda kolena ozbiljnije prirode i da će Crvena zvezda imati veliki problem u nastavku sezone.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, prema prvim lekarskim prognozama ne radi se o pucanju ligamenata kolena pa bi ako je suditi prema trenutnom stanju Petković trebalo da preskoči naredni duel protiv Voždovca, ali bi već za desetak dana mogao da bude spreman za najveće napore.

S obzirom da trener Stojanović na raspolaganju nema drugog klasičnog desnog beka i u jučerašnjem meču, kao i u duelu protiv kragujevačkog Radničkog, preuzeo je Nejc Pečnik i vrlo dobro je odradio svoj zadatak. Kao opcije za to mesto figuriraju i mladi Arauha, kao i Savo Pavićević koji bi u tom slučaju bio izmešten iz štoperskog tandema u kojem odlično funkcioniše sa Dejanom Kelharom.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter