0
Košarka

NBA: Sparsi bolji od Voriorsa, porazi Indijane i Majamija (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.14 u 08:43

Osam utakmica odigrano je prethodne večeri u NBA ligi, a poraze ze su pomalo neočekivano upisali Indijana i Majami, dok je San Antonio slavio protiv Golden Stejta.

parker

Sparsi su gostovali Voriorsima gde su do trijumfa od 99:90 stigli zahvaljujući dobroj odbrani. Najefikasniji u ekipi Sparsa bio je Toni Parker sa 20 poena, a pratio ga je Deni Grin sa 18. Odličan učinak imao je i Tijago Spliter koji je pored 17 poena imao i 14 skokova. Stefon Kari ubacio je 20 poena za Voriorse, a Klej Tomson 16.

Pejsersi su oraženi na gostovanju u Memfisu, Grizlisi su slavili rezultatom 82:71. Majk Konli postigao je 21 poena za Grizlise, dok je kod Pejsersa najefikasniji bio Lens Stivenson sa 15 koševa.

Nju Orleans Pelikasni ugostili su Majami Hit i pobedili rezultatom 105:95. Entoni Dejvis bio je sjajno raspoložen na ovom meču koji je završio sa 30 poena i 11 skokova, dok je sa druge strane Lebron Džejms ubacio 25 koševa i imao osam skokova i devet asistencija.

Ostale NBA rezultate možete pogledati na našoj livescore stranici.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter