0
Fudbal

Mrdaković nastavio golgeterski niz

Objavljeno: 23.03.14 u 23:48

Fudbaleri Tampines Roversa slavili su sa 2-1 na gostovanju ekipi Bruneija u derbiju četvrtog kola S Lige. U duelu prvoplasiranog i drugoplasiranog tima šampionata, ponovo se istakao srpski napadač Miljan Mrdaković koji je postigao izjednačujući pogodak za svoju ekipu. 

AEK Larnaca player Miljan Mrdakovic (R)

Domaći tim je poveo golom Roberta Alviža već u osmom minutu, da bi Mrdaković doneo izjednačenje svojoj ekipi u desetom minutu nastavka. Pobedonosni gol za Tampines postigao je Sulajman u poslednjem minutu, a asistent kod tog pogotka bio je upravo srpski napadač.

Mrdaković je tako nastavio fantastičnu golgetersku seriju koja traje od njegovog dolaska u Tampines. Srpski centarfor je u S Ligi postigao pet golova na četiri utakmice, a pre nekoliko dana bio je dvostruki strelac i u kontinentalnom takmičenju, AFC Kupu. Mrdaković je tako ove sezone postigao osam golova na sedam mečeva u svim takmičenjima.

Ovom pobedom Tampines je preuzeo vodeću poziciju od Bruneija sa tri poena više.

Naredni meč za Mrdakovića i Tampines biće duel sa ekipom Harimau Muda II, koja zauzima poslednje mesto na tabeli S lige, bez osvojenog boda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter