0
Košarka

Marinine ‘lavice’ u pobedničkoj seriji

Objavljeno: 23.03.14 u 23:58

Košarkašice Liona, koje sa klupe vodi selektorka Srbije Marina Maljković, nastavile su niz odličnih rezultata i u 22. kolu šampionata Francuske. 

Košarka

Lion je ostvario ubedljiv trijumf na gostovanju Inou sa 84:65 i tako zabeležio 14. pobedu ove sezone i trenutno je na petom mestu na tabeli.

Do kraja sezone ostala su još četiri kola, s tim što izabranice Marine Maljković jedan meč treba naknadno da odigraju, i raduje što su u dobroj formi, pošto imaju šansu da se domognu i četvrte pozicije. To mesto trenutno drži Basket Land sa 16 pobeda i pet poraza.

Lion je do trijumfa nad Inoom predvodila kapitenka ekipe Misti Bas sa 17 poena i 14 skokova, dok je Bintu Dijeme dodala isti broj poena i šest skokova. Odličnu partiju imala je i Marina Marković sa 12 poena i tri skoka, dok je kapiten naše reprezentacije Milica Dabović dodala devet poena i dva skoka.

U poraženom timu Astu Traore je upisala 21 poen i sedam skokova, dok je Emili Gomi dodala 12 poena.

Košarkašice Liona u narednom kolu, u subotu od 20 časova, dočekuju Mondevij, koji je na 11. mestu tabele sa skorom 6/16.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter