1
AdmiralBet ABA Liga

Vujošević: Kinzi odlazi u SAD (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.14 u 15:30

Košarkaš Partizana Tarens Kinzi propustiće utakmicu protiv Budućnosti u 25. kolu Jadranske lige zbog povrede desnog skočnog zgloba.

dusko-vujosevic-

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da će Kinzi u sredu otputovati u Sjedinjene Američke Države kako bi uradio nove preglede.

„Kinzi je odlučio da ode u SAD kod svog lekara po novu dijagnozu. Putuje u delikatnoj situaciji po tim. Odlazi u sredu i ako sve protekne po planu vratiće se za sedam dana“, rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir.

Kinzi je u dosadašnjem delu Jadranske lige prosečno po utakmici postizao 13 poena, 4,5 skokova i dve asistencije.

Partizan u ponedeljak od 20.45 gostuje ekipi Budućnosti u odlučujućem meču za palasman na završni turnir regionalnog takmičenja.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Upropastiste igraca na pravdi Boga! Kako je smeo pomocni trener Gasic, da dozvoli Kinsiju, da posle povrede nastavi mec i na taj nacin jos vise pojaca povredu? Iz cisto ljudskih a i profesionalnih razloga trener to nikako nije smeo dozvoliti, pa makar izgubili i kljucnu utakmicu! Ljudski zivot i karijera sportiste su iznad svih sportskih rezultata, zato cemo platiti visoku cenu, i tesko se plasirati na zavrsni turnir ABA lige. Nadam se da nije u pitanju ozbiljnija povreda, ali ovo je za nauk svima. Cuvajte i postujte igrace, jer su i oni samo ljudska bica a ne roba za trgovinu .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter