0
Domaći fudbal

Nikolić: Imali smo mnogo šansi, presudila ogromna želja za pobedom

Objavljeno: 22.03.14 u 21:00

Trener Partizana, Marko Nikolić, bio je prezadovoljan nakon pobede nad užičkom Slobodom istakao da je presudila velika želja za pobedom njegovih fudbalera.

parrtizan-sloboda-445
FOTO: STARSPORT

„Igrali smo konfuzno u prvom poluvremenu, bila je evidentna nervoza i pritisak zbog rezultata. Pravili smo dosta tehničkih grešaka, ali smo uprkos tome imali dva zicera u tom periodu“, izjavio je Nikolić posle meča.

Partizan je slavio rezultatom 1:0, a strelac pobedonosnog gola bio je kapiten Saša Ilić. Marko Nikolić je dodao da je ulazak Predraga Luke uneo potrebnu svežinu u ekipu crno-belih:

„Pokazali smo veliku želju za pobedom, pogađali prečke i stative i na kraju slavili više nego zasluženo. Kod igrača se videla ogromna želja da ostanu u trci za titulu. Verovatno je na našu igru uticala i činjenica da smo promenili trojicu iz startne postave, trebalo nam je vremena da uhvatimo ritam. Najvažniji nam je krajnji ishod, a ova pobeda značiće mnogo na psihološkom planu“.

U 21. kolu Jelen Superlige Partizan sledećeg vikenda gostuje gradskom rivalu OFK Beogradu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter