0
Fudbal

Viljaš Boaš želi da bude kao Petar Veliki

Objavljeno: 21.03.14 u 17:23

Novi trener Zenita iz Sankt Peterburga, portugalski stručnjak Andre Viljaš Boaš, prilikom predstavljanja na konferenciji za medije nije krio oduševljenje dolaskom u Sankt Peterburg.

Andre Villas-Boas

„Ne slažem se da bi ruski mentalitet mogao da bude bilo kakva prepreka. Oduševljen sam lepotom grada koji je izgradio Petar I, nešto slično ja želim da uradim sa timom Zenita – želim da ga sagradim kao što je veliki Imperator sagradio ovaj grad. Prvi put sam ovde, ali sam mnogo čitao o Sankt Peterburgu. Sada mi je najvažnije da se skoncentrišem na svoj posao kako bi što pre pravili dobre rezultate“ – rekao je Portugalac na predstavljanju.

Viljaš-Boaš je na klupi Zenita zamenio Lućana Spaletija koji je prošle nedelje dobio otkaz, a u međuvremenu tim je vodio Sergej Semak koji je uspeo sa ekipom da trijumfuje u revanš meču osmine finala protiv Borusije u Dortmundu (1:2), ali to nije bilo dovoljno za plasman u dalji tok takmičenja pošto su Nemci trijumfovali u Rusiji sa 4:2.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter