0
Evropske lige

Sedorf sprema čistku ako ostane u Milanu

Objavljeno: 21.03.14 u 14:58

Nezadovoljni izdanjima svojih ljubimaca najvatreniji navijači Milana posetili su u četvrtak trening „rosonera“ kako bi Klarensu Sedorfu i njegovim izabranicima u brk sasuli ono šta misle o njihovim igrama u poslednje vreme.

sedorf-klupa-ruka

Ostanak mladog stručnjaka na klupi Milana je pod velikim znakom pitanja, iako je Silvio Berluskoni pre samo nekoliko dana rekao da će Sedorf i naredne godine voditi tim. Holanđanin je doveden kako bi Milanu doneo plasman makar u Ligu Evrope, ali u ovom trenutku se taj poduhvat čini neizvodljivim.

Legenda kluba je u razgovoru sa besnim navijačima pronašla opravdanje, makar za sebe. Sedorf je poručio da sprema potpunu rekonstrukciju tima pošto postoji veliki broj igrača koji ne zadovoljavaju nejgove kriterijume.

„Sedorf nam je kazao da iz ekipe koju je nasledio čajk tri četvrtine igrača ne želi u svom timu“ – rekao je u izjavi za Gazetu delo Sport jedan od vođa navijača.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter