FOTO:STARSPORT
in , ,

Prijava protiv Nikolića, Gogić na ‘hlađenju’

Komisija za analizu suđenja FSS odlučila je da zbog komentarisanja suđenja podnese prijavu protiv trenera FK Partizan Marka Nikolić. Pored toga arbitra Miodraga Gogića gotovo sigurno čeka pauza zbog greške koju je napravio na utakmici Crvena zvezda – Radnički 1923.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Trenera Partizana Marka Nikolića smo zbog izjava o deljenju pravde, praktično posle svake prolećne utakmice, predali disciplincima Saveza i oni će doneti odluku na osnovu naše prijave“ rekao je Zdravko Jokić koji predsedava komisijom za analizu suđenja.

Prethodno kolo je po njegovim rečima bilo prilično mirno i bez žalbi klubova, ali je komisija ipak odreagovala na situacije sa utakmice odigrane na našem najvećem stadionu.

„Evidentno je da je sudija Miodrag Gogić pogrešio kod situacije u poslednjim trenucima utakmica, kada je lakat Spalevića morao da kazni isključenjem. Kada se radi o jedanaestercu dosuđenom za Crvenu zvezdu, tu nismo bili u situaciji da donesemo konačnu odluku jer su sudija i posmatrač naveli da je bilo guranja s leđa što na snimku kojim raspolažemo nije moglo da se vidi. Odlučili smo da zatražimo snimak iza gola kako bismo na narednoj sednici mogli da izreknemo konačan sud. U svakom slučaju Gogiću sledi hlađenje“ završio je Jokić.

hotsport.rs/večernjenovosti

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NHL: Šarksi bolji od Daksa, Detorit nakon produžetka od Pitsburga (VIDEO)

‘Mesi nije timski fudbaler i ne čini saigrače boljima’