0
Evropske lige

Menadžeri izabrali Suareza za najboljeg igrača Premijer lige, Negredo najbolji novajlija

Objavljeno: 21.03.14 u 15:19

Do kraja Premijer lige većina učesnika će odigrati još po osam utakmica, a neki od njih i koji meč više, ali već sada je napravljena određena klasifikacija odnosno menadžeri su odabrali najboljeg igrača, novajliju, mladog fudbalera i trenera.

luis-suarez-2

Prema mišljenju stručnjaka najbolji fudbaler Premijer lige u sezoni koja je u toku je napadač Liverpula Luis Suarez koji je u dosadašnjem delu takmičarske godine postigao 25 pogodaka i često je bio paker svojim saigračima koji su se takođe nadavali golova, pre svega Danijel Staridž.

Za najboljeg novajliju sasvim očekivano izabran je centarfor Mančester Sitija Alvaro Negredo koji je prošlog leta stigao iz Sevilje i već je postigao 23 gola za svoj novi klub. Najbolji mladi igrač je fudbaler Arsenala Aron Remzi, dok su titulu najboljeg menadžera podelili Toni Pjulis (Kristal Palas), Manuel Pelegrini (Mančester Siti) i Maurisio Poketino (Sautempton).

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter