in ,

Kanađanin pomaže Srbiji da se pripremi za SP

Hokejaši Srbije pripremaju sa u Beogradu za Svetsko prvenstvo Druge divizije, a veliku pomoć imaju od kanadskog trenera, Dženje Feldmana, koji im je održao nekoliko treninga.

Hokej

„Veoma sam impresioniran trudom svih igrača reprezentacije. Mogu da vidim igrače kao što su Marko Kovačević, Marko Sretović i Nemanja Janković kako predvode ekipu na SP u Beogradu. Moj prvi utisak o srpskom hokeju je da igrači i ljudi u Srbiji imaju veliku strast za hokejom. Sa pravim smerom i uz profesionalnu pomoć u organizaciji i izgradnji samih igrača, ovaj sport bi mogao da bude veoma uspešan“, rekao je kanadski trener ruskog porekla koji je boravio u Beogradu u okviru kampa HTI (Hockey Training Institute) u Torontu.

SP u hokeju na ledu za seniore Druge divizije (A grupa) održaće se od 9. do 15. aprila u dvorani Pionir. Pored selekcije Srbije učestvovaće i reprezentacije Australije, Belgije, Estonije, Izraela i Islanda.

Turnir se igra po jednokružnom ligaškom sistemu, a najbolje plasirana selekcija obezbediće plasman u viši rang takmičenja, dok se najslabiji tim seli u Drugu diviziju, Grupa B.

hotsport.rs/Tanjug.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Dubl Ivanović i Flipkens eliminisan u prvom kolu Majamija

Đoković bez većih problema izborio plasman u 3. kolo Majamija