0
Evropske lige

Baloteli: Nije problem da napustim klub ako navijači to žele

Objavljeno: 21.03.14 u 15:28

Navijači Milana koji su juče upali na trening svojih ljubimaca kako bi od njih zatražili objašnjenje za loše partije u poslednje vreme, a na udaru su se našli potpredsednik Galijani, trener Sedorf i na opšte iznenađenje najbolji igrač ekipe Mario Baloteli.

Mario Baloteli

Kontraverzni fudbaler je dan kasnije izjavio da ukoliko navijači smatraju da je on jedan od krivaca neće biti problem da napusti klub, ali je stao u odbranu Galijanija i Sedorfa.

„Razumem nezadovoljstvo navijača koji imaju velika očekivanja. Ja sam svim srcem uz Milan, ovde sam rođen i volim klub, ali ukoliko navijači smatraju da sam ja problem, napustiću ekipu. Nema potrebe da se zavaravamo. Međutim, niko nema pravo da kritikuje potpredsednika Galijanija i trenera Klarensa Sedorfa. Prvi je najbolji na svetu u svom poslu, a drugi je tu tek dva meseca i moramo da mu damo vremena“ – rekao je Baloteli u izjavi za Gazetu delo Sport.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter