0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Volkov: Odavno nismo ovoliko želeli da dokažemo da smo najbolji

Objavljeno: 20.03.14 u 19:09

Levi bek Partizana Vladimir Volkov istakao je da njegova ekipa uživa u činjenici da ove sezone oseti pritisak veći nego ikad da dokaže da je najbolja u zemlji.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Crno-beli su prepustili prvo mesto na tabeli najvećem rivalu Crvenoj zvezdi, ali Volkov nije previše zabrinut zbog toga.

“Ne znam kako se na njih odražava pritisak, ali znam da nama izuzetno prija i da Partizan odavno nije bio agresivniji i željniji da pokaže koliko vredi. Prepoznaje se šampion, prepoznaje se rad. O kiksu rivala i ne razmišljam, bio bih zadovoljan i da ostane taj bod prednosti do derbija, pa da rešimo na terenu ko je bolji i ko zaslužuju titulu“, rekao je Volkov, koji će zbog suspenzije propustiti naredni meč sa Slobodom kao i Lazović, Obradović i Ninković.

“Svakako da nije dobro kada se menja toliki broj igrača, ali su okolnosti takve i moramo da im se prilagodimo. Partizan ima veliki fond kvalitetnih fudbalera, koji u svakom momentu mogu da doprinesu i uopšte ne sumnjam da ćemo Danko Lazović, Milan Obradović, Nikola Ninković i moja malenkost nedostajati na terenu. I, navijači su prepoznali momenat, njihova podrška nam je dragocena, pa verujem da će ispuniti tribine u subotu i pomoći ekipi da upiše novi uspeh“, rekao je Volkov, a prenosi Sport.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter