0
Ostali sportovi

Marija Hefl-Riš objavila povlačenje

Objavljeno: 20.03.14 u 16:56

Trostruka olimpijska šampionka u skijanju Nemica Marija Hefl-Riš saopštila je u četvrtak da se povlači iz profesionalnog sporta.

ris

„Prvi osećaj u stomaku koji sam imala posle osvajanja odličja na Olimpijskim igrama u Sočiju bio je da se povučem. Ipak, odlučila sam da na miru razmislim o tome, jer sam osećala da iz skijaške federacije žele da me zadrže još jednu sezonu“, rekla je Hefl-Riš, a prenose nemači mediji.

„Na kraju sam razmislila dobro i odlučila da karijeru završim sada“, dodala je Hefl-Riš.

Ova 29-godišnja nemačka skijašica sezonu je završila osvajanjem Malog kristalnog globusa u spustu, iako je poslednjeg vikenda takmičenja u Svetskom kupu doživle težak pad u švajcarskom Lencerhajdu tokom trke u toj disciplini.

Ona je na Igrama u Sočiju osvojila zlatnu medalju u super kombinaciji, a isto je učinila i 2010. godine u Vankuveru, kao i u slalomu. Hefl-Riš je jednom osvojila i Svetski kup, a ima i dva odličja sa Svetskih prvenstava.

hotsport.rs/beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter