0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Lazoviću dva meča suspenzije, Ninkoviću potvrđena kazna

Objavljeno: 20.03.14 u 16:47

U Beogradu su danas održana dva sastanka nadležnih komisija Fudbalskog saveza Srbije i to Disciplinske komisije i Komisije za žalbe.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Na sednici Disciplinske komisije razmatrana su isključenja iz prethodnog, 19. kola Jelen Superlige. Na utakmici Rad – Partizan (2:4), odigranoj u nedelju 16. marta 2014, isključeni su Srđa Knežević (Rad) i Danko Lazović (Partizan). Na današnjoj sednici obojici igrača – Kneževiću i Lazoviću, izrečena je disciplinska mera od zabrane igranja na naredne dve utakmice.

Na sednici Komisije za žalbe odbačena je žalba Partizana i potvrđena je odluka Disciplinske komisije po kojoj igrač ovog kluba Nikola Ninković, zbog dobijenog crvenog kartona na utakmici Partizan – Radnički Niš (2:1), nema pravo igranja na četiri utakmice.

U objašnjenju odluke se navodi da su već u prvostepenom postupku iskorišćeni olakšavajući elementi i dalje ublažavanje kazne nije moguće.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter