0
Evrokupovi

Fudbalerima PSŽ-a obećane milionske nagrade ukoliko osvoje LŠ

Objavljeno: 20.03.14 u 12:20

Vlasnik Pari Sen Žermena i prvi čovek kompanije ‘Katar sports investment’, Naser Al Kelaifi, obećao je lično Zlatanu Ibrahimoviću da će fudbaleri biti nagrađeni sa po milion evra ukoliko uspeju da osvoje Ligu šampiona ove sezone.

Naser Al Kelaifi

Prošle sezone igrači PSŽ-a su dobili po 240.000 evra pošto su uspeli da stignu do četvrtfinala, gde ih je kasnije eliminisala Barselona. Te sezone Parižani su nagrađeni i sa po 450.000 evra jer su uspeli da osvoje titulu prvaka u francuskom šampionatu.

„L’Ekip“ prenosi da je Kelaifi ove sezone rešio dodatno da motiviše svoje fudbalere obećavši im bogatu nagradu ukoliko pobede u finalu Lige šampiona 24. maja u Lisabonu. Obećana stimulacija, od po milion evra po igraču, bila bi najveća u istoriji pošto fudbalerima Real Madrida sleduje po pola miliona evra ukoliko posle 12 godina uspeju da se domognu najvećeg evropskog trofeja.

Koliko je Kelaifiju stalo do trofeja Lige šampiona, pokazuje i poređenje sa nagradom koju koje Francuska fudbalska federacija obećala reprezentativcima svoje zemlje ukoliko osvoje titulu prvaka sveta u Brazilu, a koja iznosi 200.000 evra po igraču.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter