0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Blat: Čestitam Partizanu, ovde me uvek gađa nekoliko idiota, ali obožavam publiku

Objavljeno: 20.03.14 u 23:37

Trener Makabija Dejvid Blat čestitao je Partizanu na pobedi u 11. kolu Top 16 faze Evrolige i istakao da obožava beogradsku publiku uprkos činjenici da ga sa tribina uvek gađa ‘desetak idiota’.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Veoma jaka i teška utakmica, koju smo kontrolisali tri četvrtine. U poslednjoj je Partizan odličnom igrom došao do pobede. U ovakvoj utakmici uvek možete da kažete da je više stvari odlučilo. Ipak, u košarci ne presuđuje jedna stvar, već skup poteza koje napravite ili ne napravite tokom 40 minuta. Nedostajao nam je taj jedan potez, samo ne znam tačno koji, ali mogao bi da bude bilo koji“, rekao je Blat, prenosi Blic.

Makabi je jesenas gostovao Zvezdi u Pioniru, a večeras Partizanu u Areni.

“Veoma su teška oba terena, ali što je teže, sjajnije je igrati, košarku upravo čine ovakva atmosfera i odlični navijači. Postoji pet ili 10 idiota, posle toliko vremena u Beogradu, koji su me pogodili par puta kovanicama, ali znam da to nije većina, i zaista cenim publiku u Beogradu. Kada sam bio mlađi, bolje sam izgledao, a sada ti udarci utiču izgled, pa mi više smetaju“, našalio se Blat uz zaključak da mu je “žao što Skorcijanitis nije bio u stanju da završi meč zbog povrede i da nije trebalo ni da bude na parketu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter