0
Evroliga

Bertans: Mnogo je dobar osećaj, igraću kao da povrede nije ni bilo

Objavljeno: 20.03.14 u 12:42

Košarkaš Partizana, Davis Bertans, raduje se meču protiv Makabija u okviru 11. kola Top 16 faze Evrolige i ističe da će igrati kao da iza njega nije duga pauza zbog povrede ligamenata kolena.

bertans

Letonac se vraća u tim crno-belih prvi put od juna prošle godine, a na poslednjem treningu pred duel koji se igra večeras od 20.45 je za ‘B92’ izjavio:

„Mnogo je dobar osećaj zbog povrataka. Misliću na ovu utakmicu kao da nisam pauzirao nijedna dan. Uzbuđen sam, ali to je normalno pre svake utakmice, spremili smo se, dobro smo trenirali i verujem da možemo da idemo na pobedu. Od mog povratka sve je bilo pozitivno, atmosfera je odlična u ekipi, svi smo spremni. Mislimo utakmicu po utakmicu, posle toga se spremamo za meč u Podgorici, u ponedeljak“.

Nakon deset odigranih utakmica u Top 16 fazi Evrolige, Makabi je na 3. mestu u grupi F sa skorom 7-3, dok je Partizan sedmoplasirani sa 2 pobede i 8 poraza.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter